30.05.2024 г., 13:12 ч.  

Жена 

  Поезия
152 1 0

Бъди обичана,

защото

заслужаваш!

 

Бъди обичана,

защото

запленяваш!

 

Бъди обичана,

защото

Любовта си!

 

Бъди обичана,

защото

небеса си!

 

Сърцето ти,

събрало

световете,

 

„Обичай!“ -

благославящо

зове те!

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??