15.03.2024 г., 11:04 ч.

Жена магия 

  Поезия » Любовна, Друга
81 1 1

Ти ме обичаш и искащ да бъда

покорна, мила, тиха и добра

Не чакай! Недей се надява..

Търси другаде тази жена!

 

Аз мога да бъда ревнива

да паля, да бъда пожар

Ще бъда аз пламък и сила

заключена в пепел и жар

 

Ще бъда и нежното цвете

но мога да бъда и трън,

усмивка ,болка, ласката в ръцете ти

огнище след дългия път

 

Да, всичко това аз ще бъда!

Една дива свободна магия...

Но нивга не ще се превърна

в една укротена стихия!

 

 

 

© Росица Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??