23.09.2004 г., 13:15 ч.

Жена на дявола 

  Поезия
1870 0 2

Сънувах, че танцувам с дявола внощта...
в прегръдките му чувствах се кравива
 и някак
сигурна, че с него съм истински щастлива!
Ден след ден танцувах неговия танц,
опиянена от дяволска любов,
научих се на зло и грях! 
И тъй обикнах го...легло,
 постеля и цветя! Жадувах идването
на нощта, неговата плът и кръв
..плътта на дяволска душа.
 А днес самата аз съм дявол..
превъплащение на злото от съня,
обикнала живота в сянка жена на дявола с нощта

© Теодора Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Определено съм закъснял с години да го прочета, но не съжалявам, заслужаваше си!!
  • Това определено е внушително.Допада ми многоооо!
Предложения
: ??:??