Да бъдеш всякаква ти можеш
и може никаква да си.
Но можеш да се обзаложиш,
че твойто име те краси.
Че ти живота ни създаваш
и раждаш всеки в този свят.
И под крило ни наблюдаваш
да сме от малки като цвят.
И цялата любов си даваш
във всеки ден и всеки час.
И на сърцето уповаваш
във чувствата си ти към нас.
Несътворимото е в тебе
и ти си корабния док.
С любов отглеждаш всяко бебе
и ти си неговият Бог.
С това си ти неповторима!
Без тебе няма и живот.
Икона си несътворима
и майката на Божи плод.
© Никола Апостолов Всички права запазени
Желая Ви хубав ден.Сърдечни поздрави!!