15.06.2008 г., 14:23 ч.

Жена за милиони 

  Поезия » Гражданска
931 1 0
Кой си ти, та да ме съдиш?!
Виж си първо греховете
и тогава ела да ме кориш -
ти просто не ме заслужаваш!

Аз съм хит - жена за милиони:
мен ще ме има само този,
който ги има в душата си -
тези в банката не струват, знай!

Жена за милиони ти загуби
и сега се чудиш и се маеш
как при себе си да ме върнеш,
но вече е късно, много късно за това.

Кой си ти и защо ме съдиш?
Кой ти даде това право, грешнико,
мен да съдиш и мен да кориш?
Жена за милиони не се намира, знай, всеки ден...


Гр. Хасково
24.05.2006 г./19:18 ч.

© Мечтателка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??