23.08.2008 г., 8:08 ч.

Жената 

  Поезия
417 0 5


Ж
ивот във Ада и във Рая -
Един и същ, изгряващ, нов;
Надежда, търсена до края;
Апел и за война, и за любов.
Тя става бряг, и дом, дете,
А всъщност тя е от мечти море...


© Ваня Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??