24.01.2014 г., 16:49 ч.

Жената, която живее отсреща 

  Поезия » Любовна
832 2 11


Жената, която наивно обичам
от двайсет години, която копнея
съвсем по хлапашки с любов романтична
от двайсет години, отсреща живее.

И често, когато Съдбата ни среща
случайно в квартала, с усмивка ръка
приятелски тя ми подава. Отсреща
нали е домът ù... Какво да река!

Тя знае, че с обич копнея за нея
и тайно мечтая за истинска среща,
но все по-далече от мене живее
жената, която живее отсреща.

Така си живеем; аз тук, тя отсреща,
уж само кварталният път ни дели,
а двайсет години за среща гореща
със нея надявам се тайно! Дали!

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??