Jan 24, 2014, 4:49 PM

Жената, която живее отсреща 

  Poetry » Love
834 2 11


Жената, която наивно обичам
от двайсет години, която копнея
съвсем по хлапашки с любов романтична
от двайсет години, отсреща живее.

И често, когато Съдбата ни среща
случайно в квартала, с усмивка ръка
приятелски тя ми подава. Отсреща
нали е домът ù... Какво да река!

Тя знае, че с обич копнея за нея
и тайно мечтая за истинска среща,
но все по-далече от мене живее
жената, която живее отсреща.

Така си живеем; аз тук, тя отсреща,
уж само кварталният път ни дели,
а двайсет години за среща гореща
със нея надявам се тайно! Дали!

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??