18.05.2016 г., 5:52 ч.

Жената от слънце 

  Поезия » Друга
204 1 0

 

Застанала пред огледало
жената от слънце
се пита къде е сиянието
й. Но няма никой.
Кой ще погали косите й?
Кой ще погледне очите й?
Да обиколи сърцето й с люлячен звън...
Въображението й спи...

© Йоана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??