May 18, 2016, 5:52 AM

Жената от слънце 

  Poetry » Other
205 1 0

 

Застанала пред огледало
жената от слънце
се пита къде е сиянието
й. Но няма никой.
Кой ще погали косите й?
Кой ще погледне очите й?
Да обиколи сърцето й с люлячен звън...
Въображението й спи...

© Йоана All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??