2.03.2022 г., 20:06 ч.

Жената с блестящите очи 

  Поезия » Любовна
699 0 1

                           Жената с блестящите очи

 

 

В красивите и очи сякаш блестят звездите,

те отразяват се в тях в ноща красива.

Те греят, на нейната душа са светлините,

а тялото и стройно като на самодива.

 

Косите и тъмни сякаш планински водопад са те,

спускат се по врата и красивите и рамене.

Прикриват нейните големи красиви гърди,

една красива, нежна жена с душата на дете!

 

Устните и сочни са алени и красиви,

усмивката и грее и излъчва доброта.

Снагата и строина като топола една,

жена срещнала своята мечта, Любовта!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??