3.09.2019 г., 22:50 ч.

Жени, пазете си мъжете! 

  Поезия » Хумористична
976 0 3

Жени, пазете си мъжете!
Завързвайте ги здраво у дома!
Щом ревността разяжда ви сърцето,
враг ще бъде всяка хубава жена!

 

Жени, от мен това го запомнете
щом шарят очите на мъжа
грехът е техен, разберете!
Не ще остане верен на една!

 

Жени, е, хайде вече престанете!
Ревността убива ви като с кинжал!
Страстите във тях ги укротете,
а не търсете все у другите вина!

© Пламена Владимирова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??