28.09.2017 г., 19:54 ч.

Женка младоженка 

  Поезия
870 0 9

Матко я харесва,

че добре се сресва

и добре облича.

Жени се нарича!

Малка е за брак, а

хич не му се чака.

Да ѝ каже трябва

още днес за сватба...

Но не знае Жени,

че да се ожени

иска той за нея.

Тя пък си копнее

все за кукла нова...

С кукла – дар от Мато,

май ще е готова

да му каже „да“-то.

 

© Борко Бърборко Всички права запазени

Произведението е участник в конкурса:

"Хитрушковците сладкодумни са палавници умни" »

9 място

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??