8.05.2011 г., 13:24 ч.

Женски Дар 

  Поезия » Любовна
816 0 10

Мое сладко вдъхновение...
познавам те под много имена,
стоиш пред мен, като видение
и гледаш ме със поглед на жена!

... жена, копнееща за мойте думи,
самотна в свойте сетива...
жена - ала сърцето ù от струни,
очакващи любовни тетива...

... жена, изгряваща на залез слънце
като звезда високо във безкрая...
жена, сълзата ù под формата на зрънце,
но водеща единствено към Рая


... жена, русалка мила във морето,

подмамила удавници безброй...
жена, обикнала момче, което
спасила във дъждовния порой!

И откакто свят светува,
се знае само и единствено това,
че обич никога не се купува...
тя идва само даром от жена!

© Любослав Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??