14.11.2010 г., 15:50 ч.

Жива 

  Поезия » Философска
1026 0 45


Жива съм. По пътя труден

се опитвам да вървя...

Иска ми се да съм будна -

да приема този свят,

пълен с тайни и абсурди,

но красив и тъй богат.

Искам смисъл да намеря

и във малките неща,

на задъханото време 

да усетя сладостта,

вярата да не загубя -

силна даже в слабостта.


Жива съм. По пътя чуден

ставам лека. И летя...






© Вилдан Сефер Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??