Жива съм. По пътя труден
се опитвам да вървя...
Иска ми се да съм будна -
да приема този свят,
пълен с тайни и абсурди,
но красив и тъй богат.
Искам смисъл да намеря
и във малките неща,
на задъханото време
да усетя сладостта,
вярата да не загубя -
силна даже в слабостта.
Жива съм. По пътя чуден
ставам лека. И летя...
© Вилдан Сефер All rights reserved.