14 нояб. 2010 г., 15:50

Жива 

  Поэзия » Философская
1025 0 45


Жива съм. По пътя труден

се опитвам да вървя...

Иска ми се да съм будна -

да приема този свят,

пълен с тайни и абсурди,

но красив и тъй богат.

Искам смисъл да намеря

и във малките неща,

на задъханото време 

да усетя сладостта,

вярата да не загубя -

силна даже в слабостта.


Жива съм. По пътя чуден

ставам лека. И летя...






© Вилдан Сефер Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??