24.10.2007 г., 14:50 ч.

Жива и Здрава 

  Поезия » Друга
1231 0 5

Всяко утро приемам като дар,

божествен знак, че съм още жива.

Дори сънувала да съм кошмар,

забравям и превръщам се във дива.

 

Грабя всеки лъч  от светлината,

дишам наистина щастлива,

вървя напред, вземам красотата

и благодаря отново, че съм жива.

 

Аз съм тук - част съм от водата,

от бурята, нежността с името Жена.

Мога да усетя на цветята аромата,

да прегърна зимата и пролетта.

 

Щастлива съм, че всичко виждам,

че усещам, плача и тъжа.

Че ходя, тичам и прегръщам...

че съм жива, здрава и добра.

© Недислава Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??