17.09.2007 г., 21:25 ч.

Жива съм! 

  Поезия
771 0 22
Жива съм! Колко е хубаво!
Станах на трийсет и нещо,
а продължих да се влюбвам
и есента не посрещам.
Жива съм! Жадно задъхана
в изгрева смело нагазвам.
Сбогом на нервите скъсани -
пълна е моята пазва.
Имам и обич, и мляко,
даже трошици надежда.
Бързам - животът не чака -
все ме навиква, нарежда...
Пак го обичам. И нищо,
че е така своенравен.
Жива съм! Здрава! И дишам!
И любовта си раздавам!

© Нели Вангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??