26.10.2007 г., 22:41 ч.

Жива съм 

  Поезия » Гражданска
897 0 14

 

ПРЕСЯВАТ МЕ ФИЛТЪРНО:

НАОЧНИЦИ, ЗА ДА НЕ ВИЖДАМ.

СУРДИНКА, ЗА ДА НЕ ВИКАМ.

ОКОВИ, ЗА ДА НЕ МЪРДАМ.

РАМКИРАНА В КЛЕТКА...!

(ЗАДУШАВАНА, ВГРАЖДАНА)

НО САМО ТЯЛОТО МИ...!

ДУШАТА МИ ВЪЗТОРЖЕНА СТРУНА.

ПОЛЕТ НА ПТИЦА...!

СВОБОДНА И НЕДОКОСНАТА!

(ТЕ... ЕДВА ЛИ ЩЕ СТИГНАТ НЕБЕТО)

 

26.10.2007Г.

 

© Женина Богданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??