15.10.2008 г., 10:49 ч.

Жива съм, защото те обичам 

  Поезия » Любовна
1012 0 7
Жива съм, защото те обичам

Събуждам се, усещам, че съм жива,
чувствам как сега мислиш за мен
и отново съм неистово щастлива,
и грее слънце в моя ден...

Жива съм, когато ме прегръщаш
и усетя твоите нежни сетива,
а тръгна ли, мислено се връщам,
искам в твоята прегръдка да стоя...

Жива съм, когато се усмихвам,
а ти ме гледаш с любов,
жива съм, когато заспивам,
че ще те сънувам тази нощ...

Жива съм, когато плача,
усещам болка, текат сълзи,
но зная, че за тебе всичко знача
и че пак с теб ще си простим...

Жива съм, когато те целувам
и усещам как ми се отдаваш,
жива съм, когато ума си изгубвам
и само с поглед цяла ме изгаряш...

Жива съм, когато ти се вричам
и с любов за тебе пея...
Жива съм, защото те обичам,
и докато ме обичаш ще живея!

14. 09. 2007

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??