30.05.2019 г., 2:42 ч.

Жива вода 

  Поезия » Любовна
335 0 0

И този ден изтече

изтече като от пробит варел

тъка както водата си изтича 

и попива в сухата земя...

 

А варела стар с множество пробойни

кърпен неуморно

и се надявам

да запазя в него капка от живата вода...

живата вода на... любовта...

 

Какво да сторя, как да съхраня

не знам... но искам

страшно искам...

И ще се опитам...!!!

© Ивайло Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??