5.07.2024 г., 9:09 ч.

Живата рана 

  Поезия » Любовна, Философска, Гражданска
145 0 1

                                Живата рана

 

 

Раната е жива в моята душа,

не заздравява остава си така.

Тя е от хората, тя боли всякога,

от близки хора, хора от рода!

 

Живата рана е и от любовта!

Когато срещнах една любима жена,

тя остави в мен спомен за любов и тъга,

любима болка но болка отминала.

 

Живата рана са и моите мили деца,

те са до мен но само за жалост в съня.

Боли но такъв е животът за жалост уви,

те са моите синове, те са моите мечти!

 

Живата рана е съдбата на моята страна,

за България, най-красивата е тя на света!

Тя е от Бога ни дадена, той е нашият светия,

покланям се и му благодаря, Той е нашия месия!

 

 

 

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??