3.06.2019 г., 1:06 ч.

Живей! 

  Поезия » Свободен стих
428 0 0

Вечер е- тъмна и тиха е нощта,
мигваш и няма я- дошла е сутринта.
Бързаш за работа, грабва те деня,
наредили са се грижите една, подир една.
Останал без сили се прибираш у дома,

уж при любимите хора си, но търсиш само отмората

от страховете, обхванали те през деня.
Спри!
Не робувай на ежедневни рутини,
огледай се,
отдай душата си на
щастието - сам си го направи!

Вечер е- тъмна и тиха е нощта,
мигваш и няма я - дошла е сутринта.

Събуди  се и благодари, че нов ден е 
и отворил си очи.
С тях съзирай красота,
любов дарявай и остави бедите настрана.
Денят е кратък и кратка е нощта,
благодари, че част от тях си и се усмихвай на света!

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??