1.12.2007 г., 9:20 ч.

Живей по свои правила 

  Поезия
783 0 17

Май не си ме любил истински?!

Или не си желал.

Разбирам те.

А питаш ме какво е недолюбване,

и как от него всеки път боли?

А колко пъти и на сън…

Така твърдеше, но изглежда…

сам себе си си мамил.

Остави…

Заблуда е навярно.

Но аз не те виня,

за себе си спокойна съм,

по своему.

Ценя и жалките остатъци, които

ми остави като спомени.

Да.

Не се страхувай за моето „безлично” съществуване.

Нищо, че е тъжно.

Не позволявай никога животът ти да се обърне,

и да те оплете в собствените ти… лъжи.

Живей по свои правила!

Аз няма да се сърдя!

 

Август, 2007

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??