Когато ти се пее - просто пей;
когато ти се плаче - поплачи.
Не спирай и сърцето си, недей
да гони своите мечти.
Гребни си от живота с пълни шепи
минута след минута, ден след ден,
защото той, мигът, не ще да се повтори
и всеки е по своему необикновен.
И, щом обърнеш се назад,
ще видиш спомена красив,
ще видиш обич, болка, страх,
но ще си истински щастлив.
Защото пълноценно си живял,
на свойто "аз" останал верен
и плакал си, и си се смял,
но все нагоре бил си устремен.
© Жанет Велкова Всички права запазени