Feb 22, 2011, 7:02 PM

Живей пълноценно 

  Poetry » Other
1141 0 1

Когато ти се пее - просто пей;

когато ти се плаче - поплачи.

Не спирай и сърцето си, недей

да гони своите мечти.

 

Гребни си от живота с пълни шепи

минута след минута, ден след ден,

защото той, мигът, не ще да се повтори

и всеки е по своему необикновен.

 

И, щом обърнеш се назад,

ще видиш спомена красив,

ще видиш обич, болка, страх,

но ще си истински щастлив.

 

Защото пълноценно си живял,

на свойто "аз" останал верен

и плакал си, и си се смял,

но все нагоре бил си устремен.

 

© Жанет Велкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Илко благодаря,че отново си се отбил при мен.Една буквичка се беше наместила там,кадето не и беше мястото от там идваше двусмислицата,но я поправих.Благодаря още веднъж.Усмивка за теб от мен.И за всички останали приятели Нина,Силви,Веси.
Random works
: ??:??