14.03.2006 г., 16:20 ч.

Живей за днес, утре може и да няма... 

  Поезия » Философска
1140 0 9

 

Живот -
   
извехтял,
      
въображаем,
          
еднозначен
              
йероглиф

 

 загадка,
      
авантюра

 

 делнична,
     
неизвестна,
          
евтина
               
скулптура.

Утре
    
тръгвам,
        
разбирам
             
еднократния

мистичен
   
Обред.
        
животе земен
             
егоист несретен,

 
изморих се от теб.

 

 далечен ще е пътя,
      
автострадата - широка

 

 неизвестно накъде.
     
ято птици ще ми покаже
          
мястото на последния ми
                 
адрес!.....

 

 

 

© Пепа Деличева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??