Живот -
извехтял,
въображаем,
еднозначен
йероглиф
загадка,
авантюра
делнична,
неизвестна,
евтина
скулптура.
Утре
тръгвам,
разбирам
еднократния
мистичен
Обред.
животе земен
егоист несретен,
изморих се от теб.
далечен ще е пътя,
автострадата - широка
неизвестно накъде.
ято птици ще ми покаже
мястото на последния ми
адрес!.....
© Пепа Деличева All rights reserved.