19.05.2009 г., 6:35 ч.

Живей за мига 

  Поезия » Философска
1157 0 2

От какво се боиш?

Какво взема ти страха?

Самотните минутки ли, които броиш,

или тези моменти, които спират ти дъха?

 

Живей за мига,

не спирай да мечтаеш,

бъди винаги на ръба,

не спирай да желаеш!

 

Животът е толкова кратък,

а как бързо минава...

Не допускай за теб да остане жалък остатък,

хубавият спомен завинаги остава!

© Боряна Дамянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??