19.04.2017 г., 18:38 ч.

Живея 

  Поезия » Друга
283 1 0

       Живея, на върха, на копието,

                   на притворни врагове,

                      в устата на душманите,

                                в прокъ'лнато поле.

 

                    Горя на огъня на страстите,

                                 на преживени мигове,

                                   във клада на желания,

                                      в премръзнало сърце.

 

              

                             Мълча на утрини, на вечери,

                                    на думи със тире.

                                        Най-желана,

                                          най-обичана!

                                            И най-забравена,

                                                и по-добре!

                                          

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??