Живея, на върха, на копието,
на притворни врагове,
в устата на душманите,
в прокъ'лнато поле.
Горя на огъня на страстите,
на преживени мигове,
във клада на желания,
в премръзнало сърце.
Мълча на утрини, на вечери,
на думи със тире.
Най-желана,
най-обичана!
И най-забравена,
и по-добре!
© Хари Спасов All rights reserved.