2.08.2009 г., 23:17 ч.

Живея, за да... 

  Поезия » Философска
549 0 2

                   

       Живея, за да бъде

       по-красив светът,

       да се събужда утрото -

       с усмивка на уста,

       да тръгне с мене вятърът -

       да търси онова,

       което кара хората

       да вършат чудеса!

 

       Живея, за да има

       в очите топлина,

       от думите човешки

       да разцъфтят цветя,

       да срещна тъмнината

       очи в очи с дъгата

       и да засияе

       палитра непозната!

 

       Живея, за да дам

       на този свят любов

       и моля се за всичко -

       да имам благослов,

       да се превърна в цвете,

       в птица във небето,

       в пламъка изгарящ -

       душата и сърцето!

© Недялка Сергеева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??