1.09.2007 г., 20:16 ч.

ЖИВОТ 

  Поезия
510 0 8
Какво си ти за мен, ЖИВОТ!?

АЗ и ТИ препускаме в галоп!

И мерим сили всеки ДЕН и НОЩ!

Без измерение е нашата ЛЮБОВ!

Постигнати мечти са нашите ДЕЦА!

И да ЖИВЕЕШ си струва затова!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??