5.11.2008 г., 9:58 ч.

Живот 

  Поезия » Гражданска
607 0 0
И сляп да си - ще видиш.
И глух да си - ще чуеш.
И ням да си - ще изкрещиш:
ТОВА НЕ Е ЖИВОТ!

Животът е борба жестока.
Борба със себе си и с всеки друг.
Борба със ближния - познат и непонятен.
Борба с примиреността и наглостта.    

© Динка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??