30.12.2016 г., 7:43 ч.

Живот 

  Поезия » Философска
471 0 3

Ако съществуваш без болка,

без кратка рана дори,

без тъга по отминали дни,

значи в опасен порок завъртян си!

 

Поглеждаш, страдаш, търсиш назад.

Изпращаш послание до целия свят.

Позираш в мръсните хорски очи.

 

Затуй в ехо крещиш неразбран.

Търсиш смирение, скромност, добро.

 

Но как би различил добротата...?

© Юлиян Петков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??