3.08.2017 г., 23:30 ч.

Живот 

  Поезия » Друга
983 4 6

Пребродих милиони емоции,
във чувства премръзвах и тлях,
добър или лош е животът ми,
не зная, но знам, че живях.
Подавах ръка на неверници,
за грешници палех свещи,
изгубвах по малко от себе си,
намирах парчета мечти,
сглобявах разбити илюзии,
изхвърлях красиви лъжи,
гримирах набързо сълзите си,
и вярвах във всичко... почти.
Пребродих милиони емоции,
замръзвах, и тлях, и горях,
добър или лош е животът ми,
не зная, но мой е... живях!

© Първолета Илиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??