1.10.2018 г., 14:16 ч.

Живот 

  Поезия » Гражданска
344 0 0

И отново във сърцето,
пак наляга ме тъга,
че отивам надалеко,
другиму да съм слуга.

 

Там където на мечтите,
някой е поставил пръст,
а отворя ли очите,
са разпънали на кръст.

 

И е жалко и е смешно,
но нарича се живот,
няма правилно и грешно,
само кръгооборот.

© Рот Кив Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??