Oct 1, 2018, 2:16 PM

Живот 

  Poetry » Civilian
345 0 0

И отново във сърцето,
пак наляга ме тъга,
че отивам надалеко,
другиму да съм слуга.

 

Там където на мечтите,
някой е поставил пръст,
а отворя ли очите,
са разпънали на кръст.

 

И е жалко и е смешно,
но нарича се живот,
няма правилно и грешно,
само кръгооборот.

© Рот Кив All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??