Догонени влакове,
разписани гари,
пресушени питиета,
преизпушени цигари,
печеливши билети,
букети от макове,
изживени сънища,
обходени пътища;
разцъфтели желания,
оживели мечтания,
споделяни изгреви,
изпроводени залези;
симфония от поеми,
планина от писма,
вечност от мигове,
обуздани ветрове;
неуморни крила,
прекосени морета,
преборени върхове,
удавена самота...
Живот във времето
на гребена на вълна:
живот като живот -
пъстроцветна дъга...
© П Антонова Всички права запазени
Бисе - имаш криле, трябва само да си вярваш, и да полетиш! Светът не е нито черен, нито бял, дъга е!