21.04.2013 г., 13:03 ч.

Живот ли си? 

  Поезия » Друга
523 0 1

Един стих небрежно непрочетен, 

захвърлен там,

сред томове унесен...

Като едно дете

захвърлено в контейнер...

Сираци, тъжно 

изоставени в домове...

Бедняци много,

гладни зверове,

крадящи от бедните домове...

Живот такъв не искаме на света,

но все по-злобен става той

за нашите деца...

Ех, Животе, 

нямаш ли друга страна...?

© Джена Раздатович Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??