29.02.2012 г., 10:27 ч.

Живот на щурец 

  Поезия » Философска
380 0 0

Живот на щурец

Задавани въпроси, отговори безкрайни. 
Гръмогласно мълчание, изнемогващо съзнание. 
Гледайки този свят, май съм бил вечно сляп! 
Неразкрит от проклети.
Проклети, но Проклети! 

Живот малък, а нещастен, губя те аз. 
Нелепа съдба или не открита душа.
Нещо болно дали лекува се тук?
Плаче ми душата, ах,  глупак, глупак! 


© Любомир Николов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??