18.04.2024 г., 11:00 ч.

Живот назаем 10 

  Поезия » Свободен стих
22 0 0

  Ж И В О Т  Н А З А Е М 10

 

Моето писане върви паралелно

със събитията, които са актуални,

нищо не е твърдо предопределено,

а е само евентуална възможност,да стане.

 

Има едно село с име Обединение,

наратив за позитивна синергия,

призив за човешка сплотеност

и знак за предстояща световна трагедия.

 

Забийте в него пергела на картата,

другия край опънете до Рожен,

когато сте отново при него обратно,

ще сте пресекли на Царичина Сакралното Ложе.

 

Свещен, Енергиен триъгълник

с Римски път, Неразбулена тайна и Обсерватория,

Хералдика от тридесет и седма за Княз Симеоново,

Божествен Тест и Народни Събори...

 

16.04.2024 г. гр. Свищов

© Красимир Кръстев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??