18.01.2006 г., 22:03 ч.

ЖИВОТ ПРЕВЪРНАЛ СЕ В ТЪГА 

  Поезия
1293 0 5

ЖИВОТ, ИЗПЪЛЕН С ТЪГА.
ЖИВЕЯ, А ИСКАМ ДА УМРА.
НЕ ЩА В ТАКЪВ СВЯТ ДА ЖИВЕЯ.
ИСКАМ В СВЯТ,В КОЙТО ДА СЕ СМЕЯ.

ВЕЧЕ НЕ ЗНАМ КАКВО Е ДА СЕ СМЕЕШ.
И ВЕСЕЛ ЖИВОТ ДА ЖИВЕЕШ,
ВЕЧЕ И СЪРЦЕ НЯМАМ,
ИЗПЪЛНЕНО С ОБИЧЛ.
ОТДАВНА ЗАМРЯЛО Е ТО.


ЛЮБОВТА МИ ПРЕВЪРНА СЕ В ТЪГА
И ОБИЧ ВЕЧЕ НЕ ТЪРСЯ,
ИСКАМ САМО ДА УМРА
И В ТАЗИ БЕЗДНА ДА ЗАСПЯ....

© Десислава Мицова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??