Jan 18, 2006, 10:03 PM

ЖИВОТ ПРЕВЪРНАЛ СЕ В ТЪГА 

  Poetry
1443 0 5

ЖИВОТ, ИЗПЪЛЕН С ТЪГА.
ЖИВЕЯ, А ИСКАМ ДА УМРА.
НЕ ЩА В ТАКЪВ СВЯТ ДА ЖИВЕЯ.
ИСКАМ В СВЯТ,В КОЙТО ДА СЕ СМЕЯ.

ВЕЧЕ НЕ ЗНАМ КАКВО Е ДА СЕ СМЕЕШ.
И ВЕСЕЛ ЖИВОТ ДА ЖИВЕЕШ,
ВЕЧЕ И СЪРЦЕ НЯМАМ,
ИЗПЪЛНЕНО С ОБИЧЛ.
ОТДАВНА ЗАМРЯЛО Е ТО.


ЛЮБОВТА МИ ПРЕВЪРНА СЕ В ТЪГА
И ОБИЧ ВЕЧЕ НЕ ТЪРСЯ,
ИСКАМ САМО ДА УМРА
И В ТАЗИ БЕЗДНА ДА ЗАСПЯ....

© Десислава Мицова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??