По Интернет във сайтовете рових,
продадох си душата на пазар,
на синия екран видях си гроба,
сигнали получавах от квазар.
И често се съветвах с екстрасенси,
зрънцата разпилявах на хайвер,
улавях с уредите екстрасензорни
дали ме търси враг или авер.
Различен бях, различна участ,
случаен тест, експеримент,
живот като на Павловото куче,
условен текст, рефлекс, момент.
© Димитър Станчев Всички права запазени