22.04.2021 г., 18:40 ч.

Живот/Смърт 

  Поезия » Пейзажна, Друга
437 0 0

Зелени листа,
Зелени треви,
Сърцето ридае,
Сърцето кърви...

Цветята цъфтят,
Живот се заражда.
Сълзите текат,
Душа се разяжда...

И топли лъчи
Достигат земята.
Студени ръце
И вик в тишината.

И всичко се буди
От светлина.
И всичко заспива
В прегръдките на смъртта.

© Роси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??