Apr 22, 2021, 6:40 PM

Живот/Смърт 

  Poetry » Landscape, Other
439 0 0

Зелени листа,
Зелени треви,
Сърцето ридае,
Сърцето кърви...

Цветята цъфтят,
Живот се заражда.
Сълзите текат,
Душа се разяжда...

И топли лъчи
Достигат земята.
Студени ръце
И вик в тишината.

И всичко се буди
От светлина.
И всичко заспива
В прегръдките на смъртта.

© Роси All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??