13.09.2017 г., 17:19 ч.

Живот сега 

  Поезия » Философска
393 0 2

 Живот сега

 

Дойде вече време,

да загърбим старото бреме.

 

Да бъдем ние всички

задружни като птички.

 

Да покоряваме с лекота

недостижима висота.

 

Да плаваме в бурни води

и сбъдваме свои мечти.

 

Да се наслаждаваме на мига,

това е живот сега!

 

Ивелина Стойова

 

 

 

 

© Ивелина Стойова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??