19.03.2012 г., 18:50 ч.

Животе, с теб ще споря! 

  Поезия
542 0 6

Животе, с теб ще споря.

Да, с теб ще споря!

И днес,

и утре -

всеки, всеки път.

И с всичко, с всичко

аз ще ти докажа,

че ти не струваш

пукнат грош

щом умните хора

хвърляш в пропастта,

глупците до небето

извисяваш,

щом скъпите ни хора

отнасяш във пръстта -

последните ни радости

отнемаш.

 

Животе, с теб ще споря.

Да, с теб ще споря!

И днес,

и утре -

всеки, всеки път.

И с всичко,с всичко

аз ще ти докажа,

че ти не струваш

пукнат грош

щом мога с думи

аз да те убия.

И пак със думи

да те възкреся...

© Латинка-Златна Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??